טארט שוקולד מריר וקרם טופי כרמל
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/08/2017 | 00:06
תקציר המתכון:
טעים אש 🔥
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבצק: לשני טארטים בתבנית יורדת בקוטר 22 ס"מ
-
200 גרם חמאה רכה
-
2 חלמונים
-
250 גרם קמח
-
2 כפות אבקת סוכר
-
למלית
-
6 כפות קרם טופי קרמל
-
נגיעה של שוקלד לבן
-
1/2 שמנת מתוקה
-
70 גרם שוקולד לבן
-
אופן ההכנת הבצק
-
1)שמים בקערת המיקסר את החמאה,חלמונים אבקת סוכר ומערבלים עם וו גיטרה, הקמח נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק , מכניסים לקירור חצי שעה
-
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ לשני תבניות עם תחתית יורדת בקוטר 22 ס"מ
-
3) חותכים נייר אפייה לעיגול קצת יותר גודל מהתבנית ושמים על הבצק ואבנים מעל הנייר ואם אין נייר אפייה אז אפשר שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ20 דק ⏱
-
4) שמים 3 כפות של קרם תופי קרמל על כל טארט ומישרים
-
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר לקוביות קטנות , ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ואפשר לשפוח על העוגה, מכניסים לקירור לשעה להתייצבות
-
6)שמים על הגז חצי שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן
-
7) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים איך שרוציים
-
בהצלחה
אופן הכנה
-
1)שמים בקערת המיקסר את החמאה,חלמונים אבקת סוכר ומערבלים עם וו גיטרה, הקמח נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק , מכניסים לקירור חצי שעה
-
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ לשני תבניות עם תחתית יורדת בקוטר 22 ס"מ
-
3) חותכים נייר אפייה לעיגול קצת יותר גודל מהתבנית ושמים על הבצק ואבנים מעל הנייר ואם אין נייר אפייה אז אפשר שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ20 דק ⏱
-
4) שמים 3 כפות של קרם תופי קרמל על כל טארט ומישרים
-
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר לקוביות קטנות , ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ואפשר לשפוח על העוגה, מכניסים לקירור לשעה להתייצבות
-
6)שמים על הגז חצי שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן
-
7) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים איך שרוציים או אפשר פשוט לשפוך ככה על העוגה
-
בהצלחה