אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

15,759
צפיות

חיתוכיות ריבה מעלפות

המתכון של
חיתוכיות ריבה מעלפות

חיתוכיות ריבה עם קצף ובצק גבוהה וטעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים ל מלוי
  • 5 כף ריבה תות ( איזה שבא לכם)
  • רכיבים לבצק הפריך
  • 200 גרם מחמאה חתוכה לקוביות קטנות
  • רבע כוס סוכר
  • 2 וחצי כוס קמח תופח
  • 5 חלמונים
  • רכיבים לקצף
  • 5 חלבונים
  • רבע כוס סוכר
  • כוס קוקוס
  • 3 כף פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    שמים במיקסר עם וו גיטרה מחמאה, סוכר, חלמונים מערבבים עד לאחדות ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לכדור בצק..


  • 2

    לוקחים את הבצק ועל תבנית משומנת בינונית חד פעמית משטחים את הבצק ודוקרים במזלג את הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות לאחר מכן מוצאים ומקררים..


  • 3

    ואז שמים ריבה על הבצק ( לקחתי את הריבה בתוך קערית והוספתי לה רבע כוס מים רותחים ועירבבתי עד שהיא חלקה ומרחתי על העוגה.).


  • 4

    לאחר מכן מקציפים את החלבונים לבד עד לקצף ואז מוסיפים את הסוכר לקצף יציב וחלק ואז מורידים מהמיקסר ומוסיפים בתנועות קיפול קוקוס ופודינג טוב ושופכים על הריבה ...אני לקחתי כף והרטבתי אותי בשביל לפזר את הקצף .ואז להכניס לתנור על חום 180 מעלות בין 20 ל25 דקות.. יאמי..


  • 5

    הערה השתמשתי בתבנית חד פעמית בינונית..


1

שמים במיקסר עם וו גיטרה מחמאה, סוכר, חלמונים מערבבים עד לאחדות ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לכדור בצק..


2

לוקחים את הבצק ועל תבנית משומנת בינונית חד פעמית משטחים את הבצק ודוקרים במזלג את הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות לאחר מכן מוצאים ומקררים..


3

ואז שמים ריבה על הבצק ( לקחתי את הריבה בתוך קערית והוספתי לה רבע כוס מים רותחים ועירבבתי עד שהיא חלקה ומרחתי על העוגה.).


4

לאחר מכן מקציפים את החלבונים לבד עד לקצף ואז מוסיפים את הסוכר לקצף יציב וחלק ואז מורידים מהמיקסר ומוסיפים בתנועות קיפול קוקוס ופודינג טוב ושופכים על הריבה ...אני לקחתי כף והרטבתי אותי בשביל לפזר את הקצף .ואז להכניס לתנור על חום 180 מעלות בין 20 ל25 דקות.. יאמי..


5

הערה השתמשתי בתבנית חד פעמית בינונית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים