לןגן

חיתוכיות ריבה מעלפות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 14/05/2015 | 15:09
חיתוכיות ריבה מעלפות

תקציר המתכון: חיתוכיות ריבה עם קצף ובצק גבוהה וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים ל מלוי

רכיבים לבצק הפריך

רכיבים לקצף

אופן הכנה

  1. שמים במיקסר עם וו גיטרה מחמאה, סוכר, חלמונים מערבבים עד לאחדות ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לכדור בצק.

  2. לוקחים את הבצק ועל תבנית משומנת בינונית חד פעמית משטחים את הבצק ודוקרים במזלג את הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות לאחר מכן מוצאים ומקררים.

  3. ואז שמים ריבה על הבצק ( לקחתי את הריבה בתוך קערית והוספתי לה רבע כוס מים רותחים ועירבבתי עד שהיא חלקה ומרחתי על העוגה.)

  4. לאחר מכן מקציפים את החלבונים לבד עד לקצף ואז מוסיפים את הסוכר לקצף יציב וחלק ואז מורידים מהמיקסר ומוסיפים בתנועות קיפול קוקוס ופודינג טוב ושופכים על הריבה ...אני לקחתי כף והרטבתי אותי בשביל לפזר את הקצף .ואז להכניס לתנור על חום 180 מעלות בין 20 ל25 דקות.. יאמי.

  5. הערה השתמשתי בתבנית חד פעמית בינונית.