ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גר׳ שוקולד מריר מגורד
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח להוסיף את שאר החומרים .
-
2
לאפות בתבנית חד פעמי מלבן רגילה בחום 180 מעלות עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש.
-
3
להכין גנש .
-
4
להביא לרתיחה את הקצפת הצימחית להניח את קוביות השוקולד לאחר דקה לערבב עד שאין גושים והכל נמס .
-
5
לשפוך על העוגה הקרה .
1
להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח להוסיף את שאר החומרים .
2
לאפות בתבנית חד פעמי מלבן רגילה בחום 180 מעלות עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש.
3
להכין גנש .
4
להביא לרתיחה את הקצפת הצימחית להניח את קוביות השוקולד לאחר דקה לערבב עד שאין גושים והכל נמס .
5
לשפוך על העוגה הקרה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים