לןגן

עוגת אגוזים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 22/08/2017 | 12:37
עוגת אגוזים

תקציר המתכון: עוגה קלילה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח להוסיף את שאר החומרים

  2. לאפות בתבנית חד פעמי מלבן רגילה בחום 180 מעלות עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש

  3. להכין גנש

  4. להביא לרתיחה את הקצפת הצימחית להניח את קוביות השוקולד לאחר דקה לערבב עד שאין גושים והכל נמס

  5. לשפוך על העוגה הקרה