אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,239
צפיות

לב אוהב מילפיי קצפת ופירות

המתכון של
לב אוהב מילפיי קצפת ופירות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק עלים מופשר
  • קצפת צמחית 500 מלל
  • 2 כפות סוכר
  • םירוט נץהעונה לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    על נייר אפיה לצייר בעזרת שבלונה/תבנית לב.


  • 2

    בתוכו לב קטן..


  • 3

    להפשיר בצק עלים לילה במקרר.


  • 4

    לחתוך מרובע-לרדד קלות על נייר אפיה..


  • 5

    לשים מעל הבצק את נייר האפיה שעליה ציירנו את הצורה ולחתוך מסביב..


  • 6

    לחורר מעט חורים עם מזלג. להניח על הבצק נייר אפיה ועוד תבנית על מנת שלא יתנפח. .


  • 7

    להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש 180 מע .חאםות עד להזהבה..


  • 8

    להקציף לקצף יציב וחזק את השמנת עם הסוכר..


  • 9

    בעזרת צנטר לקשט את המאפה תהנו הילה💝לקשט בפירות העונה .🍒🍇 .


1

על נייר אפיה לצייר בעזרת שבלונה/תבנית לב.


2

בתוכו לב קטן..


3

להפשיר בצק עלים לילה במקרר.


4

לחתוך מרובע-לרדד קלות על נייר אפיה..


5

לשים מעל הבצק את נייר האפיה שעליה ציירנו את הצורה ולחתוך מסביב..


6

לחורר מעט חורים עם מזלג. להניח על הבצק נייר אפיה ועוד תבנית על מנת שלא יתנפח. .


7

להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש 180 מע .חאםות עד להזהבה..


8

להקציף לקצף יציב וחזק את השמנת עם הסוכר..


9

בעזרת צנטר לקשט את המאפה תהנו הילה💝לקשט בפירות העונה .🍒🍇 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים