לןגן

לב אוהב מילפיי קצפת ופירות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/08/2017 | 01:50
לב אוהב מילפיי קצפת ופירות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על נייר אפיה לצייר בעזרת שבלונה/תבנית לב

  2. בתוכו לב קטן.

  3. להפשיר בצק עלים לילה במקרר

  4. לחתוך מרובע-לרדד קלות על נייר אפיה.

  5. לשים מעל הבצק את נייר האפיה שעליה ציירנו את הצורה ולחתוך מסביב.

  6. לחורר מעט חורים עם מזלג. להניח על הבצק נייר אפיה ועוד תבנית על מנת שלא יתנפח.

  7. להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש 180 מע .חאםות עד להזהבה.

  8. להקציף לקצף יציב וחזק את השמנת עם הסוכר.

  9. בעזרת צנטר לקשט את המאפה תהנו הילה💝לקשט בפירות העונה .🍒🍇