2) מוסיפים אותם לחלמונים וללא מקסר מוסיפית פודינג שוקולד .
4
מערבבים היטב ושופכים לתבנית בקוטר ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱ .
5
3)אופן ההכנת הקרם.
6
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ומוסיפים את השמנת חמוצה ואבקת סוכר תוך כדי הקצפה .
7
4)שמים שקף סביב התבנית ושופכים על התחתית ומישרים, מכניסים למקפיא❄ לשעה וחצי⏱ .
8
5) הכנת הציפוי גנאש שוקולד מריר.
9
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ,ממתינים כדק🕒 מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את השוקולית מערבבים היטב ושופכים על העוגה הקפואה ,מחזירים למקפיא לעוד שעה 🕛קישוטים !!תחליטו אתם השמיים הם הגבול .
10
ואפשר גם לשמור במקרר אם לא רוצים גלידה, אבל אני אישית מחזיקה אותה במקפיא ומוציאה וחותכת אותה שעה🕒 לפני הגשה.
11
בהצלחה לכולם 👍☺.
1
אופן הכנת התחתית .
2
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר .
3
2) מוסיפים אותם לחלמונים וללא מקסר מוסיפית פודינג שוקולד .
4
מערבבים היטב ושופכים לתבנית בקוטר ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱ .
5
3)אופן ההכנת הקרם.
6
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ומוסיפים את השמנת חמוצה ואבקת סוכר תוך כדי הקצפה .
7
4)שמים שקף סביב התבנית ושופכים על התחתית ומישרים, מכניסים למקפיא❄ לשעה וחצי⏱ .
8
5) הכנת הציפוי גנאש שוקולד מריר.
9
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ,ממתינים כדק🕒 מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את השוקולית מערבבים היטב ושופכים על העוגה הקפואה ,מחזירים למקפיא לעוד שעה 🕛קישוטים !!תחליטו אתם השמיים הם הגבול .
10
ואפשר גם לשמור במקרר אם לא רוצים גלידה, אבל אני אישית מחזיקה אותה במקפיא ומוציאה וחותכת אותה שעה🕒 לפני הגשה.