תקציר המתכון: ילדים וגדולים אוהבים 👌👌
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן הכנת התחתית
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר
2) מוסיפים אותם לחלמונים וללא מקסר מוסיפית פודינג שוקולד
מערבבים היטב ושופכים לתבנית בקוטר ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱
3)אופן ההכנת הקרם
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ומוסיפים את השמנת חמוצה ואבקת סוכר תוך כדי הקצפה
4)שמים שקף סביב התבנית ושופכים על התחתית ומישרים, מכניסים למקפיא❄ לשעה וחצי⏱
5) הכנת הציפוי גנאש שוקולד מריר
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ,ממתינים כדק🕒 מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את השוקולית מערבבים היטב ושופכים על העוגה הקפואה ,מחזירים למקפיא לעוד שעה 🕛קישוטים !!תחליטו אתם השמיים הם הגבול
ואפשר גם לשמור במקרר אם לא רוצים גלידה, אבל אני אישית מחזיקה אותה במקפיא ומוציאה וחותכת אותה שעה🕒 לפני הגשה
בהצלחה לכולם 👍☺