אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,136
צפיות

עוגת קינדר ביג big kinder

המתכון של
עוגת קינדר ביג big kinder

מושלם לילדים גם לגדולים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקשה
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • בתבנית סיליקון
  • אורך 30 ס"מ
  • רוחב 10 ס"מ
  • גובה 7 ס"מ
  • מצרכים הדרושים
  • 4 שמנת מתוקה
  • 400 גרם שוקולד לבן טחון דק
  • 30 גרם סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 10 גרם ג'לטין
  • 50 גרם מים
  • 1 פודינג וניל
  • מצרכים לציפוי גנאש
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • מצרכים לבסיס
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה
  • 1

    1) מכינים 3 צורות כמו בסרטון מניחים ומדביקים אותם בצורה שווה בתבנית עם שוקולד מריר .


  • 2

    2) שמים בכוס את המים עם אבקת ג'לטין מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד עד שהוא מוצק , לאחר מכן מכניסים למיקרוגל ל10 שניות עד שזה נוזלי .


  • 3

    3)שופרים את השמנת מתוקה עם הסור וסוכר וניל בסיר ומחממים עד לטמפרטורה שלא עובר ל 40 מעלות .


  • 4

    3) שופכים את השוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס ומכניסים את הג'לטין, מערבבים , שופכים לקערה ומכניסים לקירור לשעה⏱.


  • 5

    4)מוציאים את הקערה ומכניסים את הפודינג וניל ומקציפית עד לקבלת קרם מעט סמיך .


  • 6

    5) שופכים לתבנים ומכניסים למקפיא לפחות ל6 שעות.


  • 7

    6) ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומורחים על העוגה הקפואה ושוב מכניסים למקפיא❄ לחצי שעה⏱.


  • 8

    7)מחלצים את העוגה בעדינות ומסירים את הצורות בעזרת סכין שבתוך העוגה ומיישרים את העוגה עם כפים ושוב למקפיא ❄.


  • 9

    8) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .


  • 10

    9) , שמים את העוגה על 3 או 4 כוסות ומניחים את העוגה ושופרים את הגנאש ולמקרר ואחרי חצי שעה אפשר להגיש ולהנות .


  • 11

    בהצלחה לכולם.


1

1) מכינים 3 צורות כמו בסרטון מניחים ומדביקים אותם בצורה שווה בתבנית עם שוקולד מריר .


2

2) שמים בכוס את המים עם אבקת ג'לטין מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד עד שהוא מוצק , לאחר מכן מכניסים למיקרוגל ל10 שניות עד שזה נוזלי .


3

3)שופרים את השמנת מתוקה עם הסור וסוכר וניל בסיר ומחממים עד לטמפרטורה שלא עובר ל 40 מעלות .


4

3) שופכים את השוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס ומכניסים את הג'לטין, מערבבים , שופכים לקערה ומכניסים לקירור לשעה⏱.


5

4)מוציאים את הקערה ומכניסים את הפודינג וניל ומקציפית עד לקבלת קרם מעט סמיך .


6

5) שופכים לתבנים ומכניסים למקפיא לפחות ל6 שעות.


7

6) ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומורחים על העוגה הקפואה ושוב מכניסים למקפיא❄ לחצי שעה⏱.


8

7)מחלצים את העוגה בעדינות ומסירים את הצורות בעזרת סכין שבתוך העוגה ומיישרים את העוגה עם כפים ושוב למקפיא ❄.


9

8) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .


10

9) , שמים את העוגה על 3 או 4 כוסות ומניחים את העוגה ושופרים את הגנאש ולמקרר ואחרי חצי שעה אפשר להגיש ולהנות .


11

בהצלחה לכולם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים