אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,895
צפיות

עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

המתכון של
עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

כל אחד אוהב

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 שרוולים פטי בר בטעם שוקולד
  • 1 גבינת מסקרפונה
  • 1גבינת לבנה 9%
  • 2 פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לגנאש שוקולד
  • 2 שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • לזילוף
  • 150 גרם שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • חצי כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד .


  • 3

    .


  • 4

    2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים .


  • 5

    3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה .


  • 6

    4)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הגנאש .


  • 7

    5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק .


  • 8

    6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה .


  • 9

    7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


  • 10

    בהצלחה.


1

.


2

1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד .


3

.


4

2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים .


5

3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה .


6

4)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הגנאש .


7

5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק .


8

6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה .


9

7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


10

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים