לןגן

עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/06/2017 | 05:29
עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: כל אחד אוהב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לזילוף

אופן הכנה

  1. 1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד

  2. 2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים

  3. 3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה

  4. 4)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הגנאש

  5. 5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק

  6. 6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה

  7. 7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

  8. בהצלחה