ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים עם .
-
2
כוס 1 סוכר לקצף יציב אך לא קשה .
-
3
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף תפוח ובהיר .
-
4
3) מוסיפים את הגבינות ,השמנת , פודינג,קמח תפו"א ותמצית וניל ומערבבים עד שאין גושים .
-
5
4) מכניסים את הקצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד .
-
6
5) שופכים לסיר של ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24 ס"מ .
-
7
6)שמים מים רותחים בתחתית התנור .
-
8
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כחצי שעה ומורידים את החום .
-
9
ל 160 מעלות וממשיכים לאפות לעוד חצי שעה .
-
10
מפזרים אבקת סוכר.
1
1) מקציפים את החלבונים עם .
2
כוס 1 סוכר לקצף יציב אך לא קשה .
3
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף תפוח ובהיר .
4
3) מוסיפים את הגבינות ,השמנת , פודינג,קמח תפו"א ותמצית וניל ומערבבים עד שאין גושים .
5
4) מכניסים את הקצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד .
6
5) שופכים לסיר של ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24 ס"מ .
7
6)שמים מים רותחים בתחתית התנור .
8
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כחצי שעה ומורידים את החום .
9
ל 160 מעלות וממשיכים לאפות לעוד חצי שעה .
10
מפזרים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים