הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלתחתית.
1) מכניסים את כל החומרים מיקסר עם סכין להב עד שהופך לפירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק.
2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ.
עושים חורים עם המזלג,.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום .
כ 15 דק⏲.
3)אופן הכנת המלית.
מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר הדברים.
4) מקציפים את החלבונים עם .
1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות.
5) מסננים את המשמש ומחלקים לחצי , את החצי הראשון חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לעוגה ושוב מערבבים בעדינות.
שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.
בקוטר 26 ס"מ.
, החצי השני של המשמש חותכים לפלחים ומסדרים בעיגול על העוגה .
6) עוטפים את התבנית במגבת רטובה ואופים בתנור שחומם מראש.
ל180 מעלות כשעה .
בהצלחה 👌☺☺.