לןגן

עוגת גבינת מסקרפונה ומשמש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/05/2017 | 22:52
עוגת גבינת מסקרפונה ומשמש

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתחתית

  2. 1) מכניסים את כל החומרים מיקסר עם סכין להב עד שהופך לפירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ

  4. עושים חורים עם המזלג,

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום

  6. כ 15 דק⏲

  7. 3)אופן הכנת המלית

  8. מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר הדברים

  9. 4) מקציפים את החלבונים עם

  10. 1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות

  11. 5) מסננים את המשמש ומחלקים לחצי , את החצי הראשון חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לעוגה ושוב מערבבים בעדינות

  12. שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות

  13. בקוטר 26 ס"מ

  14. , החצי השני של המשמש חותכים לפלחים ומסדרים בעיגול על העוגה

  15. 6) עוטפים את התבנית במגבת רטובה ואופים בתנור שחומם מראש

  16. ל180 מעלות כשעה

  17. בהצלחה 👌☺☺