לחמם תנורים לחום בינוני 170 ולשמן תבנית 26. או בבקה,.
2
להקציף חלבונים עם מלח וסוכר, להנמיך את המהירות ולהוסיף חלמונים ושמן, לערבב את היבשים ולהוסיף אותם לתערובת בתנועות עטיפה, לצקת לתבמית ולאפות כארבעים דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגנ יוצא יבש, בינתיים להכין את הגאנש, לחמם שמנת ולהוסיף את השוקולד לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, לצקת את הגאנש החם על העוגה שהתקררה לקשט בחצאי אגוזים.... ניתן לקשט גם בקצפת..... זהו להתענג.
1
לחמם תנורים לחום בינוני 170 ולשמן תבנית 26. או בבקה,.
2
להקציף חלבונים עם מלח וסוכר, להנמיך את המהירות ולהוסיף חלמונים ושמן, לערבב את היבשים ולהוסיף אותם לתערובת בתנועות עטיפה, לצקת לתבמית ולאפות כארבעים דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגנ יוצא יבש, בינתיים להכין את הגאנש, לחמם שמנת ולהוסיף את השוקולד לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, לצקת את הגאנש החם על העוגה שהתקררה לקשט בחצאי אגוזים.... ניתן לקשט גם בקצפת..... זהו להתענג.