להקציף חלבונים עם מלח וסוכר לקצף יציב, לערבב חלמונים עם שמן ומיץ תפוזים, לערבב את המוצרים היבשים ולהוסיף אותם לתערובת החלמונים, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה, לא לערבב יותר מדיי.
4
לשמן הייטב את התבנית לפזר מעט סילאן ושומשום, לצקת את התערובת ולאפות כ - 50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ייבש.
להקציף חלבונים עם מלח וסוכר לקצף יציב, לערבב חלמונים עם שמן ומיץ תפוזים, לערבב את המוצרים היבשים ולהוסיף אותם לתערובת החלמונים, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה, לא לערבב יותר מדיי.
4
לשמן הייטב את התבנית לפזר מעט סילאן ושומשום, לצקת את התערובת ולאפות כ - 50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ייבש.