לןגן

עוגת חלבה

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 06/02/2017 | 20:24
עוגת חלבה

תקציר המתכון: יש משהו בעוגה הזו שלא תפסיקו מלהכין אותה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 170 לשמן תבנית עגולה 26 אני השתמשתי בתבנית סילקון

  2. הכנה:

  3. להקציף חלבונים עם מלח וסוכר לקצף יציב, לערבב חלמונים עם שמן ומיץ תפוזים, לערבב את המוצרים היבשים ולהוסיף אותם לתערובת החלמונים, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה, לא לערבב יותר מדיי

  4. לשמן הייטב את התבנית לפזר מעט סילאן ושומשום, לצקת את התערובת ולאפות כ - 50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ייבש