להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק . במידה ומכינים בתבנית חד פעמית צריך להקטין מעט את הכמויות..
2
מקציפים : שמנת להקצפה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר. לאחר ההקצפה מוסיפים את הגבינה לתערובת..
3
שופכים 3/4 מהתערובת לתבנית האינגליש קייק ומישרים עם הלקקן. .
4
טובלים כל ביסקוויט לזמן קצרצר במעט חלב ומכניסים את הביסקוויטים לתוך הקרם לרוחב עד שהביסקוויט נוגע בתחתית התבנית, שורות שורות עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מעל, את הקרם שהנחנו בצד לכיסוי מלא של הביסקוויטים, מקפיאים את העוגה למשך לילה, הופכים את העוגה על מגש ומסירים את התבנית, מגרדים מעל העוגה בפומפייה שוקולד. מפשירים במקרר ומגישים קר......
1
להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק . במידה ומכינים בתבנית חד פעמית צריך להקטין מעט את הכמויות..
2
מקציפים : שמנת להקצפה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר. לאחר ההקצפה מוסיפים את הגבינה לתערובת..
3
שופכים 3/4 מהתערובת לתבנית האינגליש קייק ומישרים עם הלקקן. .
4
טובלים כל ביסקוויט לזמן קצרצר במעט חלב ומכניסים את הביסקוויטים לתוך הקרם לרוחב עד שהביסקוויט נוגע בתחתית התבנית, שורות שורות עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מעל, את הקרם שהנחנו בצד לכיסוי מלא של הביסקוויטים, מקפיאים את העוגה למשך לילה, הופכים את העוגה על מגש ומסירים את התבנית, מגרדים מעל העוגה בפומפייה שוקולד. מפשירים במקרר ומגישים קר......