אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,158
צפיות

פאי שוקולד

המתכון של
פאי שוקולד

אוטוטו וולנטיינס... ואין יותר רומנטי משוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים לבצק
  • 2 כוסות +2כפות קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • כפית ת.וניל
  • למלית
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 ביצים
  • לציפוי
  • 50 גרם שוקולד
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    נחמם תנור לחום 180 ונכין תבנית פאי 26.


  • 2

    לערבב קמח, מלח, סוכר וחמאה עד לקבלת בצק פירורי,להוסיף וניל וביצה וערבב עד לקבלת גוש בצק, לא יוצא מדיי, לתת לבצק לנוח כחצי שעה במקרר, בינתיים להכין את המלית, להמיס שוקולד, חלב ושמנת במיקרו להוסיף ביצים ולערבב הייטב.


  • 3

    לרדד את הבצק לעובי של כ 5 ס"מ ולהדק בתבנית האפייה, להניח נייר אפייה על הבצק ולפזר משקולת של שעועית או חומוס.. לאפות כ10 דקות ואז להסיר את המשקולת ולאפות עד להזהבה, להוציא מהתנור ולהנמיך את חום התנור לחום -160 מעלות, לצקת את המלית, ולאפות עוד כעשר דקות , להוציא ולצנן כעשר דקות, לציפוי-לחמם את השמנת המתוקה ולצקת על השוקולד לערבב עד להמסה, לצקת על העוגה שהתקררה.... להכניס למקרר לפחות לשעתיים.... וזהו.... לפנק את מי שאוהבים.


1

נחמם תנור לחום 180 ונכין תבנית פאי 26.


2

לערבב קמח, מלח, סוכר וחמאה עד לקבלת בצק פירורי,להוסיף וניל וביצה וערבב עד לקבלת גוש בצק, לא יוצא מדיי, לתת לבצק לנוח כחצי שעה במקרר, בינתיים להכין את המלית, להמיס שוקולד, חלב ושמנת במיקרו להוסיף ביצים ולערבב הייטב.


3

לרדד את הבצק לעובי של כ 5 ס"מ ולהדק בתבנית האפייה, להניח נייר אפייה על הבצק ולפזר משקולת של שעועית או חומוס.. לאפות כ10 דקות ואז להסיר את המשקולת ולאפות עד להזהבה, להוציא מהתנור ולהנמיך את חום התנור לחום -160 מעלות, לצקת את המלית, ולאפות עוד כעשר דקות , להוציא ולצנן כעשר דקות, לציפוי-לחמם את השמנת המתוקה ולצקת על השוקולד לערבב עד להמסה, לצקת על העוגה שהתקררה.... להכניס למקרר לפחות לשעתיים.... וזהו.... לפנק את מי שאוהבים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים