לערבב חמאה עם סוכר לתערובת קרמית, להוסיף ביצה ווניל לערבב הייטב, להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד וחלק, במידת הצורך להוסיף קמח, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..
2
הכנת המלית:.
3
להכניס לסיר סוכר ומים עד להמסת הסוכר ולקבלת צבע ענברי, להנמיך את הלהבה ולהוסיף שמנת מתוקה בזהירות ולערבב להסיר מהאש ולהוסיף את תערובת האגוזים. להניח בצד.
4
לחמם תנור לחום 170 מעלות .
5
לרדד עלה מהבצק לקרוץ עיגול מעט יותר גדול מהתבנית להדק בתבנית לחורר בעזרת מזלג ולאפות כרבע שעה עד להזהבה, להנמיך את המעלות בתנור ל 150 למזוג מתערובת האגוזים בערך כף גדושה ולאפות שוב כעשר דקות עד להתיצבות.....
6
זהו... מוכן, לתת לעוגות להתקרר ולשחרר מהתבניות, ולהתפנקקק.....
1
לערבב חמאה עם סוכר לתערובת קרמית, להוסיף ביצה ווניל לערבב הייטב, להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד וחלק, במידת הצורך להוסיף קמח, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..
2
הכנת המלית:.
3
להכניס לסיר סוכר ומים עד להמסת הסוכר ולקבלת צבע ענברי, להנמיך את הלהבה ולהוסיף שמנת מתוקה בזהירות ולערבב להסיר מהאש ולהוסיף את תערובת האגוזים. להניח בצד.
4
לחמם תנור לחום 170 מעלות .
5
לרדד עלה מהבצק לקרוץ עיגול מעט יותר גדול מהתבנית להדק בתבנית לחורר בעזרת מזלג ולאפות כרבע שעה עד להזהבה, להנמיך את המעלות בתנור ל 150 למזוג מתערובת האגוזים בערך כף גדושה ולאפות שוב כעשר דקות עד להתיצבות.....
6
זהו... מוכן, לתת לעוגות להתקרר ולשחרר מהתבניות, ולהתפנקקק.....