אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,985
צפיות

עוגת כדורי שוקולד

המתכון של
עוגת כדורי שוקולד

הוא לא שלי אך בחרתי לשתף אותכן כי כל כל אהבתי !!! ( זכויות יוצרים של קרין גורן האלופה ) עם טיפה שינוים שלי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לתבנית קפיצית עם תחתית זכוכית בקוטר 25 ס''מ
  • •200 גרם שוקולד מריר
  • • 100 גרם חמאה
  • •סוכר
  • •חלב
  • •30 ביסקוויטים ''פתי בר'' (1 חב' קטנה)
  • •2 מיכלים שמנת מתוקה
  • •סירופ מייפל או דבש
  • •1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    שלב 1:.


  • 2

    שמים בסיר בינוני:.


  • 3

    200 גרם שוקולד מריר.


  • 4

    100 גרם חמאה.


  • 5

    3/4 כוס סוכר .


  • 6

    1כוס חלב .


  • 7

    ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית. .


  • 8

    שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס, שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד. .


  • 9

    מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומכניסים את התבנית לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דקות. .


  • 10

    שלב 2:.


  • 11

    לקרם שוקולד:.


  • 12

    מקציפים במיקסר .


  • 13

    2 שמנת מתוקה .


  • 14

    1 כוס חלב.


  • 15

    2 כפו סירופ מייפל או דבש ( לא חובה !).


  • 16

    ואינסטנט פודינג.


  • 17

    במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. .


  • 18

    מוזגים את הקרם לתבנית ומיישרים בעזרת לקקן..


  • 19

    מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות העוגה (או למקפיא לשעה-שעתיים). .


  • 20

    .


  • 21

    קישוט:.


  • 22

    שמים את הקקאו עם ה2 כפיות שוקולית ( לא חובה שוקולית ) במסננת קטנה ומפזרים מעל.


  • 23

    אני עשיתי עוד תוספת קטנה אישית.


  • 24

    לקחתי 1 מיכל שמנת מתוקה.


  • 25

    ו3 כפות פודינג וניל ( אוהבת יותר את הצרפתי ).


  • 26

    עם 2 כפיות סוכר .


  • 27

    וזילפתי מעל הקקאו :).


  • 28

    אפשרי לקשט גם עם שוקולדים וכל מיני דברים.


  • 29

    אני הוספתי את הקליק עיגולים ממליצה מאוד :).


  • 30

    מקווה שתאהבו כמו שאני אהבתי.


  • 31

    בהצלחה וזה רק נראה מסובך !!!.


  • 32

    ( תודה לקרין גורן ).


1

שלב 1:.


2

שמים בסיר בינוני:.


3

200 גרם שוקולד מריר.


4

100 גרם חמאה.


5

3/4 כוס סוכר .


6

1כוס חלב .


7

ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית. .


8

שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס, שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד. .


9

מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומכניסים את התבנית לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דקות. .


10

שלב 2:.


11

לקרם שוקולד:.


12

מקציפים במיקסר .


13

2 שמנת מתוקה .


14

1 כוס חלב.


15

2 כפו סירופ מייפל או דבש ( לא חובה !).


16

ואינסטנט פודינג.


17

במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. .


18

מוזגים את הקרם לתבנית ומיישרים בעזרת לקקן..


19

מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות העוגה (או למקפיא לשעה-שעתיים). .


20

.


21

קישוט:.


22

שמים את הקקאו עם ה2 כפיות שוקולית ( לא חובה שוקולית ) במסננת קטנה ומפזרים מעל.


23

אני עשיתי עוד תוספת קטנה אישית.


24

לקחתי 1 מיכל שמנת מתוקה.


25

ו3 כפות פודינג וניל ( אוהבת יותר את הצרפתי ).


26

עם 2 כפיות סוכר .


27

וזילפתי מעל הקקאו :).


28

אפשרי לקשט גם עם שוקולדים וכל מיני דברים.


29

אני הוספתי את הקליק עיגולים ממליצה מאוד :).


30

מקווה שתאהבו כמו שאני אהבתי.


31

בהצלחה וזה רק נראה מסובך !!!.


32

( תודה לקרין גורן ).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים