תקציר המתכון: הוא לא שלי אך בחרתי לשתף אותכן כי כל כל אהבתי !!! ( זכויות יוצרים של קרין גורן האלופה ) עם טיפה שינוים שלי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
שלב 1:
שמים בסיר בינוני:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1כוס חלב
ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית.
שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס, שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד.
מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומכניסים את התבנית לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דקות.
שלב 2:
לקרם שוקולד:
מקציפים במיקסר
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפו סירופ מייפל או דבש ( לא חובה !)
ואינסטנט פודינג
במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוזגים את הקרם לתבנית ומיישרים בעזרת לקקן.
מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות העוגה (או למקפיא לשעה-שעתיים).
קישוט:
שמים את הקקאו עם ה2 כפיות שוקולית ( לא חובה שוקולית ) במסננת קטנה ומפזרים מעל
אני עשיתי עוד תוספת קטנה אישית
לקחתי 1 מיכל שמנת מתוקה
ו3 כפות פודינג וניל ( אוהבת יותר את הצרפתי )
עם 2 כפיות סוכר
וזילפתי מעל הקקאו :)
אפשרי לקשט גם עם שוקולדים וכל מיני דברים
אני הוספתי את הקליק עיגולים ממליצה מאוד :)
מקווה שתאהבו כמו שאני אהבתי
בהצלחה וזה רק נראה מסובך !!!
( תודה לקרין גורן )