אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,905
צפיות

עוגת רפאלו

המתכון של
עוגת רפאלו

עוגה מיוחדת שהכנתי ליום נישואין שלי חמש שכבות של עונג רפאלו והטעם יאמיייי עוגת מיוחדת לאירוע מיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • שכבה 1 תחתית ביסויקיטים
  • 100 גרם ביסויקיטים טחונים
  • 1/2 כוס קוקוס קלוי
  • 1/3 כוס שקדים קצוצים קלויים
  • 100 גרם חמאה
  • 70 גרם שוקולד לבן
  • שכבה 2 מוס שוקולד לבן
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 שמנת מתוקה
  • שכבה 3 קראנץ
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 2 גביעי גלידה וניל
  • 1/3 כוס שקדים קצוצים קלויים
  • שכבה 4 מוס קוקוס
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס קוקוס קלוי
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • שכבה 5 גנאש שוקולד לבן
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • לקישוט
  • קוקוס ושקדים קלויים וכדורי רפאלו, זילוף מוס קוקוס
אופן ההכנה
  • 1

    שכבה 1: שמים בקערה ביסקיויטים טחונים קוקוס ושקדים קלויים, ממיסים את החמאה והשוקולד הלבן שופכים בקערה ומערבבים, מעבירים לתבנית 26 מהדקים ומקפיאים חצי שעה.


  • 2

    שכבה 2: ממיסים 2 שמנת מתוקה עם שוקולד לבן מערבבים לשוקולד חלב מצננים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה וחצי, מקציפים עם השמנת מתוקה השלישית קצפת יציבה ומשטחים מעל התחתית, מחזירים למקפיא.


  • 3

    שכבה 3: להמיס שוקולד, לשבור את גביעי הגלידה לחתיכות לערבב עם השוקולד והשקדים הקלויים, לשטח על נייר אפייה לקפל את הנייר ולשמור במקרר עד שמתקשה, להוציא מהמקרר ולשבור על שכבת המוס.


  • 4

    שכבה 4: מקציפים שמנת עם פודינג ואבקת סוכר לקרם יציב, מקפלים את הקוקוס פנימה ומורחים על שכבת הקרנץ ומחזירים למקפיא להתייצבות .


  • 5

    שכבה 5: ממיסים את השוקולד הלכן עם השמנת לשוקולד חלק, מצפים את שכבת המוס קוקוס ומכניסים למקפיא להתייצבות.


  • 6

    מקשטים בכדורי רפאלו וקוקוס ושקדים קלויים, אפשר גם לשמור בשקית זילוף חלק ממוס הקוקוס ולזלף.


1

שכבה 1: שמים בקערה ביסקיויטים טחונים קוקוס ושקדים קלויים, ממיסים את החמאה והשוקולד הלבן שופכים בקערה ומערבבים, מעבירים לתבנית 26 מהדקים ומקפיאים חצי שעה.


2

שכבה 2: ממיסים 2 שמנת מתוקה עם שוקולד לבן מערבבים לשוקולד חלב מצננים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה וחצי, מקציפים עם השמנת מתוקה השלישית קצפת יציבה ומשטחים מעל התחתית, מחזירים למקפיא.


3

שכבה 3: להמיס שוקולד, לשבור את גביעי הגלידה לחתיכות לערבב עם השוקולד והשקדים הקלויים, לשטח על נייר אפייה לקפל את הנייר ולשמור במקרר עד שמתקשה, להוציא מהמקרר ולשבור על שכבת המוס.


4

שכבה 4: מקציפים שמנת עם פודינג ואבקת סוכר לקרם יציב, מקפלים את הקוקוס פנימה ומורחים על שכבת הקרנץ ומחזירים למקפיא להתייצבות .


5

שכבה 5: ממיסים את השוקולד הלכן עם השמנת לשוקולד חלק, מצפים את שכבת המוס קוקוס ומכניסים למקפיא להתייצבות.


6

מקשטים בכדורי רפאלו וקוקוס ושקדים קלויים, אפשר גם לשמור בשקית זילוף חלק ממוס הקוקוס ולזלף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים