אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,257
צפיות

עוגת גבינה

המתכון של
עוגת גבינה

עוגת גבינה קטלנית עם שוקולד לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית מספר 24
  • 5 ביצים מופרדות
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 שוקולד לבן
  • 1 שמנת חמוצה(גביע של 200)
  • 1 כף קמח תופח/ קמח כשר לפסח
  • רבע כוס קונפלור
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 גבינת טוב טעם( בשקית)
  • 2 קופסאות קטנות של גבינה לבנה 5%
  • לתחתית
  • שרוול פתי בר טחון לאבקה./ עוגיות של פסח
  • 150 גרם חמאה מומסת.
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל200 מעלות ל10 דקות מראש.לשים את הרשת בשלב השלישי ומתחת תבנית תנור עם מים ליצירת אדים( העוגה יוצאת נימוחה וטעימה).


  • 2

    לקחת תבנית מספר 24 עגולה לשמן אותה ולשים את הפתי בר הטחון ומעל לשפוך את החמאה המומסת ולערבב טוב ולהדק ולהכניס למקפיא..


  • 3

    להפריד ביצים ואת החלבונים(לבן) להקציף עם כוס סוכר לקצף גמיש וחלק אך לא נוקשה ולהניח בצד..


  • 4

    בקערת מיקסר לשים את החלמונים(צהוב), החצי סוכר, הגבינות,הקונפלור, הקמח, הפודינג, והשוקלד לבן המומס להקציף טוב עד לאחדות ...ואז להפסיק את פעולת המיקסר ואז לקחת 3 כפות מהקצף ולהוסיף לגבינות ולערבב במהירות ואז את יתרת הקצף לקפל עד שנעלם.להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את התערובת וליישר..


  • 5

    להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות ולהכניס את העוגה על רשת בשלב השלישי לרבע שעה ואז להוריד את החום ל150 מעלות לעוד 50 דקות ..


  • 6

    מי שרוצה לצפות אז בגמר סיים העוגה להוציא..ובצלחת לערבב טוב טוב שמנת חמוצה גדולה 1 עם 2 סוכר וניל לערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ולהחזיר לתמור לעוד 10 דקות בערך..


1

לחמם תנור ל200 מעלות ל10 דקות מראש.לשים את הרשת בשלב השלישי ומתחת תבנית תנור עם מים ליצירת אדים( העוגה יוצאת נימוחה וטעימה).


2

לקחת תבנית מספר 24 עגולה לשמן אותה ולשים את הפתי בר הטחון ומעל לשפוך את החמאה המומסת ולערבב טוב ולהדק ולהכניס למקפיא..


3

להפריד ביצים ואת החלבונים(לבן) להקציף עם כוס סוכר לקצף גמיש וחלק אך לא נוקשה ולהניח בצד..


4

בקערת מיקסר לשים את החלמונים(צהוב), החצי סוכר, הגבינות,הקונפלור, הקמח, הפודינג, והשוקלד לבן המומס להקציף טוב עד לאחדות ...ואז להפסיק את פעולת המיקסר ואז לקחת 3 כפות מהקצף ולהוסיף לגבינות ולערבב במהירות ואז את יתרת הקצף לקפל עד שנעלם.להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את התערובת וליישר..


5

להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות ולהכניס את העוגה על רשת בשלב השלישי לרבע שעה ואז להוריד את החום ל150 מעלות לעוד 50 דקות ..


6

מי שרוצה לצפות אז בגמר סיים העוגה להוציא..ובצלחת לערבב טוב טוב שמנת חמוצה גדולה 1 עם 2 סוכר וניל לערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ולהחזיר לתמור לעוד 10 דקות בערך..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים