ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להמיס שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל, לערבב טוב להוסיף כף נסקפה לחמם שוב לערבב לקרם חלק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא שעה וחצי.
-
2
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל .
-
3
לערבב חלמונים עם שמן, חלב ופודינג שוקולד ווניל.
-
4
להעביר את העיסה לקצף הביצים ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף .
-
5
להעביר לתבנית 24-26 משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכנה.
-
6
לצנן את העוגה.
-
7
להקציף את הקרם שוקולד שהכנסנו למקפיא עם השמנת מתוקה השנייה לקרם יציב.
-
8
למרוח מעל התחתית וליישר.
-
9
להמיס במיקרוגל את מרכיבי הגנאש, לערבב לקרם חלק ולכסות את שכבת הקרם.
-
10
לקשט בשברי אגוזים .
-
11
לקרר לילה.
1
להמיס שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל, לערבב טוב להוסיף כף נסקפה לחמם שוב לערבב לקרם חלק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא שעה וחצי.
2
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל .
3
לערבב חלמונים עם שמן, חלב ופודינג שוקולד ווניל.
4
להעביר את העיסה לקצף הביצים ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף .
5
להעביר לתבנית 24-26 משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכנה.
6
לצנן את העוגה.
7
להקציף את הקרם שוקולד שהכנסנו למקפיא עם השמנת מתוקה השנייה לקרם יציב.
8
למרוח מעל התחתית וליישר.
9
להמיס במיקרוגל את מרכיבי הגנאש, לערבב לקרם חלק ולכסות את שכבת הקרם.
10
לקשט בשברי אגוזים .
11
לקרר לילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים