אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,361
צפיות

גליליות בצק עלים במילוי קרם וניל

המתכון של
גליליות בצק עלים במילוי קרם וניל

חגיגי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קונוסים או צינורות מנירוסטה
  • חבילת בצק עלים או בצק פילאס
  • 1 איסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה(אפשרי פרווה)
  • 1 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הבצק עלים לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ. .


  • 2

    לקחת כל רצועת בצק וללפף אותה סביב הקונוס/צינור. לפזר מעט מעט סוכר..


  • 3

    להניח על נייר אפיה. כך להכין את כולם.


  • 4

    לאפות בחום של 200 מעלות כ-25 דקות עד שמשחים יפה..


  • 5

    לאחר שמתקרר להכין קרם של שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ואיסטנט פודינג וניל..


  • 6

    להכניס את הקרם לשקית זילוף ולמלא בקרם. אם רוצים ניתן לטבול בשוקולד מריר את קצוות הקונוס ואח"כ למלא בקרם..


1

לחתוך את הבצק עלים לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ. .


2

לקחת כל רצועת בצק וללפף אותה סביב הקונוס/צינור. לפזר מעט מעט סוכר..


3

להניח על נייר אפיה. כך להכין את כולם.


4

לאפות בחום של 200 מעלות כ-25 דקות עד שמשחים יפה..


5

לאחר שמתקרר להכין קרם של שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ואיסטנט פודינג וניל..


6

להכניס את הקרם לשקית זילוף ולמלא בקרם. אם רוצים ניתן לטבול בשוקולד מריר את קצוות הקונוס ואח"כ למלא בקרם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים