לןגן

גליליות בצק עלים במילוי קרם וניל

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 15:13
גליליות בצק עלים במילוי קרם וניל

תקציר המתכון: חגיגי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצק עלים לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ.

  2. לקחת כל רצועת בצק וללפף אותה סביב הקונוס/צינור. לפזר מעט מעט סוכר.

  3. להניח על נייר אפיה. כך להכין את כולם

  4. לאפות בחום של 200 מעלות כ-25 דקות עד שמשחים יפה.

  5. לאחר שמתקרר להכין קרם של שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ואיסטנט פודינג וניל.

  6. להכניס את הקרם לשקית זילוף ולמלא בקרם. אם רוצים ניתן לטבול בשוקולד מריר את קצוות הקונוס ואח"כ למלא בקרם.