תקציר המתכון: חגיגי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחתוך את הבצק עלים לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ.
לקחת כל רצועת בצק וללפף אותה סביב הקונוס/צינור. לפזר מעט מעט סוכר.
להניח על נייר אפיה. כך להכין את כולם
לאפות בחום של 200 מעלות כ-25 דקות עד שמשחים יפה.
לאחר שמתקרר להכין קרם של שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ואיסטנט פודינג וניל.
להכניס את הקרם לשקית זילוף ולמלא בקרם. אם רוצים ניתן לטבול בשוקולד מריר את קצוות הקונוס ואח"כ למלא בקרם.