ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לשכבת האוכמניות
-
שקית אוכמניות קפואה (חצי לרוטב וחצי לקישוט)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
טוחנים את הפתי בר למרקם של חול, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עד לקבלת "חול רטוב".
-
2
מעבירים את הפתי בר הטחון לתבנית 24 עגולה מרופדת עם נייר אפייה ומשטחים עם היד לשכבת בסיס אחידה ולמקפיא..
-
3
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר עד לקצפת יציבה ומוסיפים את הגבינה מערבבים ומוסיפים אינסטנט פודינק וניל.
-
4
מעבירים את שכבת הגבינה לתבנית בצורה אחידה ומכניסים למקרר. .
-
5
טוחנים את חצי משקית האוכמניות לרוטב נוזלי (לפני כן להוציא מההקפאה שיפשירו קצת) ומעבירים יחד עם סוכר לגז עד שהסוכר ימס..
-
6
בנפרד, לשים בכוס כף של קורנפלור עם 2,3 כפות מים ולערבב היטב ולהוסיף לסיר עם האוכמניות ולהביא לרתיחה ולקרר..
-
7
שופכים בעדינות את רוטב האוכמניות מעל שכבת הגבינה בצורה אחידה ומעל מפזרים אוכמניות לקישוט. .
-
8
לקרר לפחות 3 שעות לפני הגשה. .
1
טוחנים את הפתי בר למרקם של חול, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עד לקבלת "חול רטוב".
2
מעבירים את הפתי בר הטחון לתבנית 24 עגולה מרופדת עם נייר אפייה ומשטחים עם היד לשכבת בסיס אחידה ולמקפיא..
3
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר עד לקצפת יציבה ומוסיפים את הגבינה מערבבים ומוסיפים אינסטנט פודינק וניל.
4
מעבירים את שכבת הגבינה לתבנית בצורה אחידה ומכניסים למקרר. .
5
טוחנים את חצי משקית האוכמניות לרוטב נוזלי (לפני כן להוציא מההקפאה שיפשירו קצת) ומעבירים יחד עם סוכר לגז עד שהסוכר ימס..
6
בנפרד, לשים בכוס כף של קורנפלור עם 2,3 כפות מים ולערבב היטב ולהוסיף לסיר עם האוכמניות ולהביא לרתיחה ולקרר..
7
שופכים בעדינות את רוטב האוכמניות מעל שכבת הגבינה בצורה אחידה ומעל מפזרים אוכמניות לקישוט. .
8
לקרר לפחות 3 שעות לפני הגשה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים