אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

92,289
צפיות

עוגת גבינה קלאסית..

המתכון של
עוגת גבינה קלאסית..

עוגת גבינה רכה והכי טעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 7 ביצים בגודל L..
  • 750 גרם גבינה..
  • 1 שמנת חמוצה של פעם 27%(אפשרי גבינת שמנת
  • 1 שמנת חמוצה..9%
  • כוס סוכר..
  • איסטנט וניל חבילה
  • 4 כפות קורנפלור גדושות
  • 3 כפות קמח תופח גדושות
  • גרידת לימון..
  • כפית תמצית וניל..
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה...


  • 2

    את החלמונים לטרוף בקערה גדולהעם חצי כוס הסוכר הנוספת.. להוסיף את הגבינות ויתר החומרים....


  • 3

    לערבב טוב שלא יהיו גושים...ואז מקציפה את תערובת הגבינות מעט במיקסר..


  • 4

    מערבבת את החלבונים ב3 פעמים לגבינות בתנועת קיפול.


  • 5

    לשים תבנית עם מים חמים...


  • 6

    אפיתי בסיר ג'חנון ששמתי בתחתית ניר אפיה ושימנתי טוב טוב את הסיר כולל דפנות.


  • 7

    לשים את העיסה בסיר ...


  • 8

    תנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15 דקות חום עליון תחתון.


  • 9

    להנמיך תנור ל150 מעלות לעוד שעתיים..


  • 10

    פותחים תנור כל 20 דקות .


  • 11

    לנגב את האדים ולהמשיך לאפות.


  • 12

    בתום האפיה להוציא את העוגה..


  • 13

    וכשהיא קרה לגמרי להניח במקרר .


  • 14

    למחרת להפוך על צלחת.


  • 15

    לקשט כיד הדימיון....


  • 16

    כל אחת והתנור שלה..אם התנור חזק מידי אז משך האפיה משתנה.


1

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה...


2

את החלמונים לטרוף בקערה גדולהעם חצי כוס הסוכר הנוספת.. להוסיף את הגבינות ויתר החומרים....


3

לערבב טוב שלא יהיו גושים...ואז מקציפה את תערובת הגבינות מעט במיקסר..


4

מערבבת את החלבונים ב3 פעמים לגבינות בתנועת קיפול.


5

לשים תבנית עם מים חמים...


6

אפיתי בסיר ג'חנון ששמתי בתחתית ניר אפיה ושימנתי טוב טוב את הסיר כולל דפנות.


7

לשים את העיסה בסיר ...


8

תנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15 דקות חום עליון תחתון.


9

להנמיך תנור ל150 מעלות לעוד שעתיים..


10

פותחים תנור כל 20 דקות .


11

לנגב את האדים ולהמשיך לאפות.


12

בתום האפיה להוציא את העוגה..


13

וכשהיא קרה לגמרי להניח במקרר .


14

למחרת להפוך על צלחת.


15

לקשט כיד הדימיון....


16

כל אחת והתנור שלה..אם התנור חזק מידי אז משך האפיה משתנה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים