לןגן

עוגת גבינה קלאסית..

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 22/10/2016 | 09:40
עוגת גבינה קלאסית..

תקציר המתכון: עוגת גבינה רכה והכי טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה..

  2. את החלמונים לטרוף בקערה גדולהעם חצי כוס הסוכר הנוספת.. להוסיף את הגבינות ויתר החומרים...

  3. לערבב טוב שלא יהיו גושים...אני בשלב הזה מעבירה ומקציפה קצת במיקסר..

  4. להעביר חלק מהקצף לעיסה ולערבב...את יתר הקצף לקפל בעדינות..

  5. לשים תבנית עם מים חמים..

  6. אפיתי בסיר ג'חנון ששמתי בתחתית ניר אפיה ושימנתי טוב טוב את הסיר כולל דפנות

  7. לשים את העיסה בסיר ..

  8. תנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15 דקות חום עליון תחתון

  9. להנמיך תנור ל150 מעלות לעוד שעתיים

  10. לכבות תנור ולהשאיר את העוגה לצינון מלא..

  11. להוציא וכשהיא קרה לגמרי להניח במקרר

  12. למחרת להפוך על צלחת

  13. לקשט כיד הדימיון...

  14. כל אחת והתנור שלה..אם התנור חזק מידי אז משך האפיה משתנה