אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,489
צפיות

עוגת גבינה עם גנאש שוקולד לבן

המתכון של
עוגת גבינה עם גנאש שוקולד לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לגבינה::
  • 750 גרם ( 3 קופסאות) גבינת שמנת
  • 4 כפות קמח
  • 3 בייצים
  • כוס סוכר
  • כפית ת.וניל
  • גביע שמנת חמוצה
  • לציפוי
  • 200 גם שוקולד לבן
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • כף ריבת חלב
  • לתחתית
  • חבילת פתי בר טחוו דק
  • חמאה 100 גרם
אופן ההכנה
  • 1

    ממיסים חמאה ומערבבים עם הפתי בר יוצקים לתבנית 22 ומכניסים למקרר.


  • 2

    מערבבים את כל המצרכים ואת הקמח בסוף ובהדרגה ..


  • 3

    יוצקים לתבנית ואופים כחצי שעה על 180 מעלות או עד שמזהיב בצדדים ועדיין קצת רוטטת מבפנים.


  • 4

    מחממים שמנת מתוקה ומוסיפים קוביות שוקולד לבן עד חהמסה מלאה שופכים על העוגה מזלפים ריבת חלב בעיגולים סביב העוגה ויוצרים צורה עם קיסם שיניים.


  • 5

    שומרים בקרור לילה ואז חותכים ומגישים😊.


  • 6

    *העוגה משתבחת אחרי 24 שעות בקירור.


1

ממיסים חמאה ומערבבים עם הפתי בר יוצקים לתבנית 22 ומכניסים למקרר.


2

מערבבים את כל המצרכים ואת הקמח בסוף ובהדרגה ..


3

יוצקים לתבנית ואופים כחצי שעה על 180 מעלות או עד שמזהיב בצדדים ועדיין קצת רוטטת מבפנים.


4

מחממים שמנת מתוקה ומוסיפים קוביות שוקולד לבן עד חהמסה מלאה שופכים על העוגה מזלפים ריבת חלב בעיגולים סביב העוגה ויוצרים צורה עם קיסם שיניים.


5

שומרים בקרור לילה ואז חותכים ומגישים😊.


6

*העוגה משתבחת אחרי 24 שעות בקירור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים