אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,375
צפיות

מייפל אננס אגוזים בציפוי שקדים

המתכון של
מייפל אננס אגוזים בציפוי שקדים

פרווה וחגיגית גם לראש השנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית מלבנית  22×33 ס"מ
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1.5 שקיות אבקת אפיה
  • 6 ביצים
  • כ- 3/4 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס מיץ אננס
  • 1 כוס שמן
  • חצי כוס סירופ מייפל
  • אננס חתוך משימורים
  • (1 קופסא)
  • לציפוי
  • שקדים פרוסים
  • 2 כפות סוכר חום
  • סירופ מייפל
אופן ההכנה
  • 1

    לשמן תבנית היטב ולחמם תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    1.5 שקיות אבקת.


  • 3

    1 כוס שמן.


  • 4

    חצי כוס סירופ מייפל.


  • 5

    אננס חתוך משימורים (1 קופסא).


  • 6

    במיקסר להקציף את הביצים בשלמותן .


  • 7

    להוסיף סוכר בהדרגה.


  • 8

    להוסיף את כל שאר היבשים, קמח אבקת אפיה.


  • 9

    ואת הרטובים, שמן ומיץ האננס.


  • 10

    לעצור את המיקסר ולהוסיף אגוזים וחתיכות אננס בעירבול ידני.


  • 11

    לצקת לתבנית משומנת היטב.


  • 12

    כ- 35 דקות 180 מעלות .


  • 13

    כשהעוגה יצאה מהתנור בעודה חמה, לשפוך מעל סירופ מייפל .


  • 14

    את הסוכר החום והשקדים לקלות מעט על מחבת.


  • 15

    ולפזר מעל.


  • 16

    להוסיף עוד קצת מייפל לגלזורה.


  • 17

    בהצלחה ❤.


  • 18

    שנה טובה 🍎 .


1

לשמן תבנית היטב ולחמם תנור ל- 180 מעלות.


2

1.5 שקיות אבקת.


3

1 כוס שמן.


4

חצי כוס סירופ מייפל.


5

אננס חתוך משימורים (1 קופסא).


6

במיקסר להקציף את הביצים בשלמותן .


7

להוסיף סוכר בהדרגה.


8

להוסיף את כל שאר היבשים, קמח אבקת אפיה.


9

ואת הרטובים, שמן ומיץ האננס.


10

לעצור את המיקסר ולהוסיף אגוזים וחתיכות אננס בעירבול ידני.


11

לצקת לתבנית משומנת היטב.


12

כ- 35 דקות 180 מעלות .


13

כשהעוגה יצאה מהתנור בעודה חמה, לשפוך מעל סירופ מייפל .


14

את הסוכר החום והשקדים לקלות מעט על מחבת.


15

ולפזר מעל.


16

להוסיף עוד קצת מייפל לגלזורה.


17

בהצלחה ❤.


18

שנה טובה 🍎 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים