ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשמן תבנית היטב ולחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
2
1.5 שקיות אבקת.
-
3
1 כוס שמן.
-
4
חצי כוס סירופ מייפל.
-
5
אננס חתוך משימורים (1 קופסא).
-
6
במיקסר להקציף את הביצים בשלמותן .
-
7
להוסיף סוכר בהדרגה.
-
8
להוסיף את כל שאר היבשים, קמח אבקת אפיה.
-
9
ואת הרטובים, שמן ומיץ האננס.
-
10
לעצור את המיקסר ולהוסיף אגוזים וחתיכות אננס בעירבול ידני.
-
11
לצקת לתבנית משומנת היטב.
-
12
כ- 35 דקות 180 מעלות .
-
13
כשהעוגה יצאה מהתנור בעודה חמה, לשפוך מעל סירופ מייפל .
-
14
את הסוכר החום והשקדים לקלות מעט על מחבת.
-
15
ולפזר מעל.
-
16
להוסיף עוד קצת מייפל לגלזורה.
-
17
בהצלחה ❤.
-
18
שנה טובה 🍎 .
1
לשמן תבנית היטב ולחמם תנור ל- 180 מעלות.
2
1.5 שקיות אבקת.
3
1 כוס שמן.
4
חצי כוס סירופ מייפל.
5
אננס חתוך משימורים (1 קופסא).
6
במיקסר להקציף את הביצים בשלמותן .
7
להוסיף סוכר בהדרגה.
8
להוסיף את כל שאר היבשים, קמח אבקת אפיה.
9
ואת הרטובים, שמן ומיץ האננס.
10
לעצור את המיקסר ולהוסיף אגוזים וחתיכות אננס בעירבול ידני.
11
לצקת לתבנית משומנת היטב.
12
כ- 35 דקות 180 מעלות .
13
כשהעוגה יצאה מהתנור בעודה חמה, לשפוך מעל סירופ מייפל .
14
את הסוכר החום והשקדים לקלות מעט על מחבת.
15
ולפזר מעל.
16
להוסיף עוד קצת מייפל לגלזורה.
17
בהצלחה ❤.
18
שנה טובה 🍎 .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים