הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת התחתית:.
טוחנים את הביסקוויטים לטחינה דקה ומוסיפים את החמאה המומסת (להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות) ולערבב היטב יחד..
להדק היטב בתחתית התבנית ולהכניס למקפיא להתייצבות של לפחות רבע שעה..
למלית:.
להקציף הכל מלבד הגבינה .
לאחר ההקצפה להוסיף את הגבינה בתנועות קיפול ולשפוך לתבנית. להכניס למקפיא לשעתיים..
מעל העוגה ניתן להוסיף קצת מהפרורים שנשארו או לקשט בכל דבר אחר שאתם אוהבים. .