לןגן

מייפל אננס אגוזים בציפוי שקדים

מאת: תילי טובה, פורסם: 20/09/2017 | 07:29
מייפל אננס אגוזים בציפוי שקדים

תקציר המתכון: פרווה וחגיגית גם לראש השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. לשמן תבנית היטב ולחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. 1.5 שקיות אבקת

  3. 1 כוס שמן

  4. חצי כוס סירופ מייפל

  5. אננס חתוך משימורים (1 קופסא)

  6. במיקסר להקציף את הביצים בשלמותן

  7. להוסיף סוכר בהדרגה

  8. להוסיף את כל שאר היבשים, קמח אבקת אפיה

  9. ואת הרטובים, שמן ומיץ האננס

  10. לעצור את המיקסר ולהוסיף אגוזים וחתיכות אננס בעירבול ידני

  11. לצקת לתבנית משומנת היטב

  12. כ- 35 דקות 180 מעלות

  13. כשהעוגה יצאה מהתנור בעודה חמה, לשפוך מעל סירופ מייפל

  14. את הסוכר החום והשקדים לקלות מעט על מחבת

  15. ולפזר מעל

  16. להוסיף עוד קצת מייפל לגלזורה

  17. בהצלחה ❤

  18. שנה טובה 🍎