- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
צרור כוסברה אי פיטרוזיליה
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרר את כל הירקות בפומפייה גסה.
-
2
לסחוט היטב מנוזלים.
-
3
להוסיף תבלינים .
-
4
להוסיף פרורי לחם .
-
5
להוסיף ביצים.
-
6
לערבב היטב .
-
7
לקחת חופן ביד וליצור קציצות .
-
8
תוך כדי יצירת הצורה לסחוט שוב .
-
9
להניח עג׳ נייר אפיה משומן .
-
10
לרסס מעל ספרי שמן .
-
11
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה .
-
12
ניתן גם לטגן בשמן חצי עמוק .
1
לגרר את כל הירקות בפומפייה גסה.
2
לסחוט היטב מנוזלים.
3
להוסיף תבלינים .
4
להוסיף פרורי לחם .
5
להוסיף ביצים.
6
לערבב היטב .
7
לקחת חופן ביד וליצור קציצות .
8
תוך כדי יצירת הצורה לסחוט שוב .
9
להניח עג׳ נייר אפיה משומן .
10
לרסס מעל ספרי שמן .
11
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה .
12
ניתן גם לטגן בשמן חצי עמוק .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים