אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,830
צפיות

אוסבו צמחוני שזה חמין בוכרי עם איזי קוק

המתכון של
אוסבו צמחוני שזה חמין בוכרי עם איזי קוק

מתכון של לימור בוחניק!!!

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כוס וחצי אורז וחופן גריסים
  • לגרד הכל להכי קטן- 2 גזרים. בצל. קישוא. דלעת. תפוח עץ ירוק/חמוץ
  • 3 עגבניות מרוסקות
  • 2 כוסות מים
  • מלח. מרק עוף.שמן זית רסק עגבניות. פפריקה אדומה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק.


  • 2

    להכניס הכל לתוך הקערה הפנימית של האיזי קוק .


  • 3

    בוחרים בתוכנית stew למשך שעתיים.... לערבב מדי פעם ולאכול!.


  • 4

    למי שיש זמן שיבשל עוד ועוד זה הכי טעים שזה נשרף וכל הירקות נמסים בחמין-בתוכנית slow cook שמדמה פלטה של שבת..


  • 5

    בתאבון--עמדתי באתגר!!.


  • 6

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 7

    כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


  • 8

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק.


2

להכניס הכל לתוך הקערה הפנימית של האיזי קוק .


3

בוחרים בתוכנית stew למשך שעתיים.... לערבב מדי פעם ולאכול!.


4

למי שיש זמן שיבשל עוד ועוד זה הכי טעים שזה נשרף וכל הירקות נמסים בחמין-בתוכנית slow cook שמדמה פלטה של שבת..


5

בתאבון--עמדתי באתגר!!.


6

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


7

כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


8

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים