אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

1,785
צפיות

מרק עדשים עם ירקות לחורף

המתכון של
מרק עדשים עם ירקות לחורף

מרק עדשים עם ירקות שיחמם אתכן בחורף הקפוא

  • קטגוריהמרקים
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: מרקים
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כפית מלח
  • 1 יחידה בצל
  • 2 יחידות תפוח אדמה
  • 1.5 כוס עדשים ירוקות
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 יחידות גזר
  • 1 טיפה פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 1 טיפה כורכום
  • 2 כפות שמן
  • 4 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את העדשים במים כרבע שעה.


  • 2

    לשים את השמן בסיר ולטגן את הבצל מעט.


  • 3

    להוסיף את המים, גזר והתפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולהביא לרתיחה.


  • 4

    ברגע שהמים רותחים להוסיף את העדשים , פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח שטוחה, כורכום, פלפל שחור, כפית גדושה אבקת מרק.


  • 5

    לבשל במשך כ 3/4 שעה עד שעה ולהוסיף מים במידת הצורך.


  • 6

    ויש לכן מרק עדשים טעים ומזין במיוחד :).


1

להשרות את העדשים במים כרבע שעה.


2

לשים את השמן בסיר ולטגן את הבצל מעט.


3

להוסיף את המים, גזר והתפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולהביא לרתיחה.


4

ברגע שהמים רותחים להוסיף את העדשים , פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח שטוחה, כורכום, פלפל שחור, כפית גדושה אבקת מרק.


5

לבשל במשך כ 3/4 שעה עד שעה ולהוסיף מים במידת הצורך.


6

ויש לכן מרק עדשים טעים ומזין במיוחד :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים