לןגן

מרק עדשים עם ירקות לחורף

מאת: Orli Ifrach, פורסם: 21/01/2016 | 08:55
מרק עדשים עם ירקות לחורף

תקציר המתכון: מרק עדשים עם ירקות שיחמם אתכן בחורף הקפוא

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את העדשים במים כרבע שעה

  2. לשים את השמן בסיר ולטגן את הבצל מעט

  3. להוסיף את המים, גזר והתפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולהביא לרתיחה

  4. ברגע שהמים רותחים להוסיף את העדשים , פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח שטוחה, כורכום, פלפל שחור, כפית גדושה אבקת מרק

  5. לבשל במשך כ 3/4 שעה עד שעה ולהוסיף מים במידת הצורך

  6. ויש לכן מרק עדשים טעים ומזין במיוחד :)