אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שתי ליטר נוזל מרק עוף
  • 6 בצלים גדולים פרוסים
  • 100 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
  • 2 כפות גדושות קמח
  • 4 גרגירי פלפל אנגלי
  • מלח לפי הטעם
  • כפית סוכר
  • ניתן להוסיף כוס יין או חצי מיכל שמנת מתוקה לשידרוג הטעמים
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים בסיר עמוק את הבצל עם החמאה עד להשחמה מוסיפים את הקמח וממשיכים בטיגון לעוד מספר דקות עד להזהבה את הקמח מוסיפים תוך כדי ערבוב את נוזל מרק עוף מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מוסיפים את המלח עלה הדפנה והפלפל והסוכר ממשיכים לבשל בסיר מכוסה כ 20 דקות לפני ההגשה בעת החימום ניתן להוסיף יין לבן או שמנת מתוקה את כריות המרק לקעריות הלחם ומגישים.


1

מטגנים בסיר עמוק את הבצל עם החמאה עד להשחמה מוסיפים את הקמח וממשיכים בטיגון לעוד מספר דקות עד להזהבה את הקמח מוסיפים תוך כדי ערבוב את נוזל מרק עוף מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מוסיפים את המלח עלה הדפנה והפלפל והסוכר ממשיכים לבשל בסיר מכוסה כ 20 דקות לפני ההגשה בעת החימום ניתן להוסיף יין לבן או שמנת מתוקה את כריות המרק לקעריות הלחם ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים