לןגן

מרק בצל

מאת: עינת דגא, פורסם: 29/03/2023 | 14:08
מרק בצל

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר עמוק את הבצל עם החמאה עד להשחמה מוסיפים את הקמח וממשיכים בטיגון לעוד מספר דקות עד להזהבה את הקמח מוסיפים תוך כדי ערבוב את נוזל מרק עוף מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מוסיפים את המלח עלה הדפנה והפלפל והסוכר ממשיכים לבשל בסיר מכוסה כ 20 דקות לפני ההגשה בעת החימום ניתן להוסיף יין לבן או שמנת מתוקה את כריות המרק לקעריות הלחם ומגישים