אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

685
צפיות

מרק עדשים כתומות ,טעים, מנחם ומזין. מרק משני מרכיבים בלבד.

המתכון של
מרק עדשים כתומות ,טעים, מנחם ומזין.
מרק משני מרכיבים בלבד.

מרק עדשים כתומות טעים ופשוט מאוד להכנה. מומלץ להגיש עם קרוטונים ביתיים.

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • בצל קצוץ
  • מלח
  • כפית כורכום
  • פלפל
  • כף שמן זית ( לא חובה)
אופן ההכנה
  • 0

    מטגנים את הבצל במים של כצמו או במעט שמן זית . .


  • 1

    מוסיפים את העדשים ( לאחר שטיפה). .


  • 2

    ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. .


  • 3

    מנמיכים להבה מתבלים בכורכום, מלח ופלפל ומבשלים כ3/4 שעה . מערבבים מידי פעם. .


  • 4

    מפזרים מעל קרוטונים ביתיים ואוכלים בתאבון ( מתכון לקרוטונים בספר שלי). .


  • 5

    בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

מטגנים את הבצל במים של כצמו או במעט שמן זית . .


1

מוסיפים את העדשים ( לאחר שטיפה). .


2

ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. .


3

מנמיכים להבה מתבלים בכורכום, מלח ופלפל ומבשלים כ3/4 שעה . מערבבים מידי פעם. .


4

מפזרים מעל קרוטונים ביתיים ואוכלים בתאבון ( מתכון לקרוטונים בספר שלי). .


5

בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים