הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק עדשים כתומות טעים ופשוט מאוד להכנה. מומלץ להגיש עם קרוטונים ביתיים.
מטגנים את הבצל במים של כצמו או במעט שמן זית . .
מוסיפים את העדשים ( לאחר שטיפה). .
ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. .
מנמיכים להבה מתבלים בכורכום, מלח ופלפל ומבשלים כ3/4 שעה . מערבבים מידי פעם. .
מפזרים מעל קרוטונים ביתיים ואוכלים בתאבון ( מתכון לקרוטונים בספר שלי). .
בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .