תקציר המתכון: מרק עדשים כתומות טעים ופשוט מאוד להכנה. מומלץ להגיש עם קרוטונים ביתיים.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל במים של כצמו או במעט שמן זית .
מוסיפים את העדשים ( לאחר שטיפה).
ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה מתבלים בכורכום, מלח ופלפל ומבשלים כ3/4 שעה . מערבבים מידי פעם.
מפזרים מעל קרוטונים ביתיים ואוכלים בתאבון ( מתכון לקרוטונים בספר שלי).
בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.