לןגן

מרק עדשים כתומות ,טעים, מנחם ומזין. מרק משני מרכיבים בלבד.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 17/02/2021 | 13:04
מרק עדשים כתומות ,טעים, מנחם ומזין.
מרק משני מרכיבים בלבד.

תקציר המתכון: מרק עדשים כתומות טעים ופשוט מאוד להכנה. מומלץ להגיש עם קרוטונים ביתיים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל במים של כצמו או במעט שמן זית .

  2. מוסיפים את העדשים ( לאחר שטיפה).

  3. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה.

  4. מנמיכים להבה מתבלים בכורכום, מלח ופלפל ומבשלים כ3/4 שעה . מערבבים מידי פעם.

  5. מפזרים מעל קרוטונים ביתיים ואוכלים בתאבון ( מתכון לקרוטונים בספר שלי).

  6. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.