בסיר מחממים שמן זית מוסיפים את הבצל הקצוץ גס ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן, מוסיפים את הפלפל החריף ממשיכים לטגן מוסיפים את עיגולי הגזר ממשיכים לטגן מוסיפים את השעועית הלבנה, העדשים הירוקות התבלינים מוסיפים את המים החמים מערבבים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הנענע מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בערך 50 דקות או עד שהשעועית מוכנה, טועמים ומתקנים תיבול..
2
לבריאות.
1
בסיר מחממים שמן זית מוסיפים את הבצל הקצוץ גס ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן, מוסיפים את הפלפל החריף ממשיכים לטגן מוסיפים את עיגולי הגזר ממשיכים לטגן מוסיפים את השעועית הלבנה, העדשים הירוקות התבלינים מוסיפים את המים החמים מערבבים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הנענע מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בערך 50 דקות או עד שהשעועית מוכנה, טועמים ומתקנים תיבול..