לטגן מספר דקות,כשהבצל נעשה שקוף לתבל ב2 כפות שטוחות כורכום,2 כפות מרק עוף,כף שטוחה כמון,כף שטוחה פלפל שחור ומלח לפי הטעם (אני שמתי 2-3 כפות) .
4
לערבב היטב ולהוסיף 2 כוסות אפונה יבשה,לערבב הכל ביחד 3-4 דקות ולצקת מים עד סוף הסיר,להרתיח,להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהאפונה מתרככת וכמעט נעלמת במרק. (סביבות שעה) .
5
מלא בהצלחה ובתיאבון 🙏♥️.
1
לקצוץ 2 בצלים דק דק ולטגן (אפשר גם לגרד) .
2
להוסיף כפית שום כתוש.
3
לטגן מספר דקות,כשהבצל נעשה שקוף לתבל ב2 כפות שטוחות כורכום,2 כפות מרק עוף,כף שטוחה כמון,כף שטוחה פלפל שחור ומלח לפי הטעם (אני שמתי 2-3 כפות) .
4
לערבב היטב ולהוסיף 2 כוסות אפונה יבשה,לערבב הכל ביחד 3-4 דקות ולצקת מים עד סוף הסיר,להרתיח,להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהאפונה מתרככת וכמעט נעלמת במרק. (סביבות שעה) .