לןגן

מרק אפונה

מאת: תמי ביטון, פורסם: 08/12/2019 | 13:54
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק קטיפתי,עשיר בטעמים ובריא בטירוף!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ 2 בצלים דק דק ולטגן (אפשר גם לגרד)

  2. להוסיף כפית שום כתוש

  3. לטגן מספר דקות,כשהבצל נעשה שקוף לתבל ב2 כפות שטוחות כורכום,2 כפות מרק עוף,כף שטוחה כמון,כף שטוחה פלפל שחור ומלח לפי הטעם (אני שמתי 2-3 כפות)

  4. לערבב היטב ולהוסיף 2 כוסות אפונה יבשה,לערבב הכל ביחד 3-4 דקות ולצקת מים עד סוף הסיר,להרתיח,להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהאפונה מתרככת וכמעט נעלמת במרק. (סביבות שעה)

  5. מלא בהצלחה ובתיאבון 🙏⁦♥️⁩