אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

4,524
צפיות

מרק בצל של דודה אסתי

המתכון של
מרק בצל של דודה אסתי

מרק משגע והטעם "דלישס" קל ופשוט הכנה - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בכל חג שבועות המרק מככב אצל משפחת מאיר המורחבת.

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למרק
  • 10 בצלים גדולים פרוסים דק.
  • 5-6 כפות שמן זית.
  • 50 גרם חמאה.
  • 1-1/2 כוסות יין לבן.
  • 5-6 כוסות מים.
  • כף מלח.
  • 3 כפות גדושות של אבקת מרק בצל.
  • כפית פלפל שחור.
  • להגשה
  • קרוטונים / באגט חתוך לפרוסות
  • 150 גרם גבינה קשה כמו צהובה/צ'דר/פרמזן/ אמנטל מגורדת.
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ לפרוסות דקות את הבצל ולאדות יחד עם שמן הזית והחמאה עד להתרככות.


  • 2

    להוסיף את היין הלבן, המים (רצוי לכסות במים הרבה מעל הבצל) להוסיף מלח, אבקת מרק בצל ופלפל.


  • 3

    לבשל כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה .


  • 4

    הגשה: מפזרים קרוטונים / באגט / פתיתי גבינה מגישים חם לצד המרק.


  • 5

    בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.


1

לקצוץ לפרוסות דקות את הבצל ולאדות יחד עם שמן הזית והחמאה עד להתרככות.


2

להוסיף את היין הלבן, המים (רצוי לכסות במים הרבה מעל הבצל) להוסיף מלח, אבקת מרק בצל ופלפל.


3

לבשל כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה .


4

הגשה: מפזרים קרוטונים / באגט / פתיתי גבינה מגישים חם לצד המרק.


5

בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים