לןגן

מרק בצל של דודה אסתי

מאת: לאה מאיר, פורסם: 08/06/2017 | 08:46
מרק בצל של דודה אסתי

תקציר המתכון: מרק משגע והטעם "דלישס" קל ופשוט הכנה - 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בכל חג שבועות המרק מככב אצל משפחת מאיר המורחבת.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להגשה

אופן הכנה

  1. לקצוץ לפרוסות דקות את הבצל ולאדות יחד עם שמן הזית והחמאה עד להתרככות

  2. להוסיף את היין הלבן, המים (רצוי לכסות במים הרבה מעל הבצל) להוסיף מלח, אבקת מרק בצל ופלפל

  3. לבשל כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה

  4. הגשה: מפזרים קרוטונים / באגט / פתיתי גבינה מגישים חם לצד המרק

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה