אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

524
צפיות

מרק רגל עם איזי קוק

המתכון של
מרק רגל עם איזי קוק

המתכון של נורית ג.!!!

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר זנב חתוך לחתיכות שטוף ונקי.
  • 2-3 בצלים (חצי בצל לטיגון והשאר בשלמותן בבישול)
  • 4-5 שיני שום
  • חצי שורש סלרי חתוך
  • 2 תפוחי אדמה חתועים לרבעים
  • 2 גזרים חתוכים לטבעות
  • בטטה חתוכה לרבעים.
  • עגבניה אדומה מרוסקת או 5-6 כפות "עגבניות מרוסקות" משימורים
  • עלה דפנה
  • פטרוזיליה /כוסברה בסוף הבישול (חח אני שכחתי כאן להוסיף)
  • כף כורכום
  • כף כמון
  • חצי כפית הל
  • כפית פילדלפיה
  • כפית פלפל שחור
  • כף אבקת מרק (למי שאוהב)
  • מלח, פלפל לפי הצורך (כל אחד וטעמו)
  • נורית ג.
אופן ההכנה
  • 1

    אם רוצים מהר, לבשל כשעה וחצי בסיר לחץ להוציא ולהמשיך בישול בדרך הרגילה..


  • 2

    אני הכנתי את הכל באיזי קוק..


  • 3

    לקצוץ כחצי בצל ולטגן עם שמן זית ושמן רגיל עד להשחמה קלה, להוסיף את הזנב ולסגור היטב מכל הצדדים..


  • 4

    להוסיף את התבלינים שיפתחו עם הטיגון, את המלח הוספתי רק לאחר כשעתיים..


  • 5

    להוסיף מים רותחים עד מעל לבשר. .


  • 6

    להוסיף את השורש סלרי החתוך..


  • 7

    ניתן לכוון מראש את שתי השלבים..


  • 8

    שלב א׳ לכוון את האיזי קוק ל-130 מעלות למשך כשעתיים. (כל פעם להוסיף עוד טיפה מים).


  • 9

    להוסיף את יתר הירקות, את המלח, לטעום ולשפר טעמים..


  • 10

    שלב ב׳ לכוון את האיזי קוק ל-90 מעלות לשעתיים..


  • 11

    לקראת הסוף להוסיף את הירק שתרצו, פטרוזיליה/כוסברה.


  • 12

    המרק מתעבה מעצמו בזכות הבישול הארוך. .


  • 13

    טעים טעים טעיםםםם !!.


  • 14

    ב ת י א ב ו ן !!.


  • 15

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 16

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 17

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

אם רוצים מהר, לבשל כשעה וחצי בסיר לחץ להוציא ולהמשיך בישול בדרך הרגילה..


2

אני הכנתי את הכל באיזי קוק..


3

לקצוץ כחצי בצל ולטגן עם שמן זית ושמן רגיל עד להשחמה קלה, להוסיף את הזנב ולסגור היטב מכל הצדדים..


4

להוסיף את התבלינים שיפתחו עם הטיגון, את המלח הוספתי רק לאחר כשעתיים..


5

להוסיף מים רותחים עד מעל לבשר. .


6

להוסיף את השורש סלרי החתוך..


7

ניתן לכוון מראש את שתי השלבים..


8

שלב א׳ לכוון את האיזי קוק ל-130 מעלות למשך כשעתיים. (כל פעם להוסיף עוד טיפה מים).


9

להוסיף את יתר הירקות, את המלח, לטעום ולשפר טעמים..


10

שלב ב׳ לכוון את האיזי קוק ל-90 מעלות לשעתיים..


11

לקראת הסוף להוסיף את הירק שתרצו, פטרוזיליה/כוסברה.


12

המרק מתעבה מעצמו בזכות הבישול הארוך. .


13

טעים טעים טעיםםםם !!.


14

ב ת י א ב ו ן !!.


15

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


16

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


17

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים