לןגן

מרק רגל עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 05/02/2017 | 23:11
מרק רגל עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של נורית ג.!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אם רוצים מהר, לבשל כשעה וחצי בסיר לחץ להוציא ולהמשיך בישול בדרך הרגילה.

  2. אני הכנתי את הכל באיזי קוק.

  3. לקצוץ כחצי בצל ולטגן עם שמן זית ושמן רגיל עד להשחמה קלה, להוסיף את הזנב ולסגור היטב מכל הצדדים.

  4. להוסיף את התבלינים שיפתחו עם הטיגון, את המלח הוספתי רק לאחר כשעתיים.

  5. להוסיף מים רותחים עד מעל לבשר.

  6. להוסיף את השורש סלרי החתוך.

  7. ניתן לכוון מראש את שתי השלבים.

  8. שלב א׳ לכוון את האיזי קוק ל-130 מעלות למשך כשעתיים. (כל פעם להוסיף עוד טיפה מים)

  9. להוסיף את יתר הירקות, את המלח, לטעום ולשפר טעמים.

  10. שלב ב׳ לכוון את האיזי קוק ל-90 מעלות לשעתיים.

  11. לקראת הסוף להוסיף את הירק שתרצו, פטרוזיליה/כוסברה

  12. המרק מתעבה מעצמו בזכות הבישול הארוך.

  13. טעים טעים טעיםםםם !!

  14. ב ת י א ב ו ן !!

  15. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  16. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  17. לפרטים ושאלות 6182*